fluX VMS nu ook beschikbaar voor studenten van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE)

, ,

PERSBERICHT

Amsterdam, dinsdag 13 september 2017

Studenten van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) die de MSRE deelopleiding “Real Estate Valuation” volgen maken per heden gebruik van het fluX VMS (vastgoedmanagement systeem). De opleiding Real Estate Valuation maakt deel uit van de – door de NVAO en RICS geaccrediteerde – MSRE, de Master of Science in Real Estate. Tijdens de lessen zullen verschillende praktijkcasussen worden uitgewerkt. Door gebruik te maken van de fluX modules leren studenten werken met een geavanceerd webbased VMS. Het eindresultaat is een compleet afgerond taxatierapport welke aan alle NRVT standaarden voldoet.

Edith Tielen van fluX zegt: “Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met het gerenommeerde opleidingsinstituut ASRE. Wij vinden het belangrijk dat studenten in een vroeg stadium kennis opdoen van de verschillende modules en taxatiemethodieken en deze op een efficiënte wijze in de praktijk kunnen toepassen”.

Over ASRE

ASRE is een ontmoetingsplek aan het IJ in Amsterdam waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Tevens een onderzoeksinstituut dat vragen analyseert en oplossingen zoekt voor interdisciplinaire vraagstukken. ASRE is een centrum van kennis en kunde dat al meer dan 25 jaar voorop loopt in de wereld van het vastgoed, mensen inspireert en nieuwe wegen bewandelt.

Over fluX

fluX is marktleider op het gebied van Taxatiemanagement oplossingen. Woningcorporaties, financiële instellingen, beleggers en ruim 500 taxateurs maken gebruik van fluX software. Uniek is dat al deze partijen samenwerken op hetzelfde platform. fluX is ISO 9001 en 27001 en COS3000 gecertificeerd. De taxatiemodellen zijn gevalideerd. De taxatierapporten voldoen aan de standaarden: IVS, IFRS, REV en NRVT.

 

Noot voor de redactie, voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

André Blokvan fluX.
Telefoon 085 401 63 70 | E-mail: andre.blok@flux.nl