Collega’s gezocht

fluX zoekt collega’s voor verschillende functies. Wij zijn marktleider op het gebied van taxatiesoftware voor commercieel Vastgoed en we zoeken versterking! Vanuit Amsterdam (of gedeeltelijk thuis) werk je samen in een hecht team voor onze verschillende klanten, waaronder: taxateurs van kleine tot grote taxatiekantoren, financiële instellingen, adviesbureaus en woningcorporaties. Ben je geïnteresseerd? Klik voor meer informatie op één van de onderstaande vacatures.

Real Estate Valuation Developer

Leer de principes van het taxeren van commercieel vastgoed door dagelijks contact met onze klanten en interne specialisten. Jij bent gelukkig als je mag rekenen, analyseren en inzicht kunt creëren voor onze klanten..

Product Developer Vastgoed

Werk samen met een team van kundige collega’s in binnen- en buitenland om de software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de wereld van databases, workflows en applicaties…

Software Developer Vastgoed

Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen…

Helpdesk medewerker

Dé marktleider op het gebied van taxatiesoftware voor commercieel vastgoed zoekt versterking! Vanuit Amsterdam (of gedeeltelijk thuis) werk je samen in een hecht team voor onze verschillende klanten, waaronder de grotere taxatiekantoren en financiers van Nederland.