Controlerend taxateur toevoegen

  • Controlerend taxateur

    Zelf toevoegen van een beoogd controlerend taxateur

Zelf controlend taxateur toevoegen

U kunt zelf sinds de introductie van fluX VMS 2.0 zelf onder het tabblad  “Profiel” een controlerend taxateur toevoegen t.b.v. de plausibiliteitstoets. Dit doet u eenvoudig door onder het Tabblad “Profiel” te kiezen voor “Samenwerking“. U klik op het teken en u selecteert in de selectie box eerst de organisatie vervolgens kiest u de taxateur.

Let Op! Druk op bewaar en de samenwerking met de gekozen taxateur is hiermee afgerond. U kunt nu bij “Tekst Rapport” onder A-Controleerend taxateur de door u toegevoegde taxateur selecteren in de drop down bij “Beoogd controlerend taxateur“. Alle velden ten behoeve van de controlerend taxateur worden automatisch ingevuld zo ook de digitale handtekening.

Zodra een taxatierapport door u  definitief is gemaakt (door het te vergrendelen) zal de door u gekozen controlerend taxateur een Email notificatie ontvangen, met de mededeling, dat er een taxatie klaar staat ter ondertekening van de plausibiliteit.

Let op! U kunt alleen een 2e taxateur toevoegen als deze beschikt over een VMS (Vastgoed Management Systeem) gebruikerslicentie via TMI of fluX.

Efficiënt proces door email notificatie

Na ondertekening van de beoogd controlerend taxateur wordt u per email geïnformeerd

Zodra de controlerend taxateur het rapport digitaal heeft ondertekend (middels het duimpje) zal u een Email notificatie ontvangen, inclusief een pdf kopie van getekende taxatierapport.