• Uitnodiging gebruikersgroep

    Donderdag 19 november 2020

fluX gebruikersgroep

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de fluX gebruikersgroep?
Dan kunt u zich nu aanmelden.

Mogelijk zien wij u dan over 🙂

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Gebruikers met een visie

Op basis van gebruik van onze applicatie bent u door fluX geselecteerd om mogelijk deel te nemen aan onze gebruikersgroep bijeenkomst.

Als gebruiker heeft u een visie op verbeteringen zodat wij samen onze applicatie/rekenmodel verder kunnen optimaliseren en verbeteren. U kunt zich nu online aanmelden door aan te geven dat u interesse heeft om deel te nemen aan onze sessies van 19 november 2020. Tijdens de sessie gaan we uw input middels een presentatie bespreken en behandelen.

Uw deelname

fluX organiseert jaarlijks de gebruikersgroep sessie voor taxateurs. Echter naar aanleiding van overheidsmaatregelen rondom het Corona (COVID-19) virus zijn wij overgestapt op een online sessie. Dat betekent dat u tijdens deze interactieve online sessie input kunt leveren die bijdragen tot verbetering van de applicatie.

  • Donderdag 19 november  | Waarderingsmodel: BEL/EGB/WON | maximaal 10 deelnemers

Online sessie donderdag 19 november

Donderdag 19 november | 14:00 uur tot 16:00

Waarderingsmodel: BEL/EGB/WON
Kosten: Geen
Maximaal aantal deelnemers: 10
Lunch: Nee (helaas)

Borrel na afloop: Nee (helaas)
Sessie link:
Deze krijgt u op dinsdag 17 november toegestuurd

Locatie: Online

Inschrijven

Let op! Helaas uw aanmelding is geen garantie voor deelname aan de gebruikersgroep. Wij zullen uit alle aanmeldingen een random selectie maken en u uiterlijk voor 12 november informeren of u geselecteerd bent voor deelname.