fluX Golftoernooi verslag

Op 29 juni vond het fluX Golf Evenement 2023 plaats in Purmerend. Na een smakelijke lunch begon de golfwedstrijd stipt om 13:30 uur. De spelvorm die werd gehanteerd was Texas Scramble, waarbij de spelers in teams van drie/vier speelden. Dit zorgde voor een leuke dynamiek en teamwork tussen de deelnemers. Na een speeltijd van 2 uur en 45 minuten kwam de eerste flight binnen, en de scores lagen bijzonder dicht bij elkaar, wat voor extra spanning zorgde. We speelden 9 holes op de rode lus van de golfbaan in Purmerend, ondanks de bewolking bleef het droog en was het een aangename 21 graden.

Na een enerverende wedstrijd waren het uiteindelijk: Martijn Kerkmeer, Paul Weenink, Michel Langlois van den Berg en Anja Verhoek die als winnaars uit de bus kwamen. Zij speelden consistent en wisten hun teamvaardigheden optimaal te benutten. Het was een verdiende overwinning voor dit viertal, dat gedurende de wedstrijd hun kwaliteiten op de golfbaan heeft laten zien.

Na afloop van de golfwedstrijd was het tijd voor de borrel en hapjes. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, waarbij de deelnemers konden genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Het was een perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en samen terug te kijken op een geslaagde dag vol sportiviteit en plezier.

Uitslag

  1. Martijn Kerkmeer | Paul Weenink | A. Verhoek | Michel Langlois van den Berg
  2. Marcel Mohes Singh | Johan van Ooijen | Glenn Bosch
  3. R. Schraven | Jos Bontenbal | Maarten Griffioen

Neary: Johan van Ooijen
Longest drive: Marcel Mohes Singh
Beat the Pro: Johan van Ooijen
Beste geklede deelnemer: Manfred Schrijvers

fluX Clinic verslag

Ook dit jaar was de fluX Golfclinic een groot succes. De deelnemers werden na de lunch verdeeld in groepjes van 6 tot 8 spelers. Onder begeleiding van vijf golfprofessionals, ook wel Pro’s genoemd, werden verschillende golfdisciplines zoals putten, afslaan en chippen onder de aandacht gebracht. Het was een leerzame ervaring waarbij de deelnemers hun vaardigheden konden verbeteren. De clinic werd afgesloten op de par 3 baan, waar de deelnemers serieus streden om de prijzen. De wedstrijdcommissie, bestaande uit de aanwezige Pro’s, heeft Ferdi Koopman uitgeroepen tot winnaar op basis van zijn putting skills. Hij heeft laten zien uitstekend te kunnen putten en verdiende daarmee de overwinning.

Ondanks de bewolking was het een droge dag met een aangename temperatuur van 21 graden. Dit zorgde voor goede speelomstandigheden en een prettige sfeer tijdens de clinic. Na afloop van de golfclinic was er gelegenheid om te borrelen. De dag werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijke barbecue, waar de deelnemers konden genieten van een smakelijke maaltijd en gezellig met elkaar konden napraten over de geslaagde dag.

Al met al was de fluX Golfclinic een geslaagd evenement waarbij de deelnemers niet alleen hun golfvaardigheden hebben kunnen verbeteren, maar ook hebben genoten van een gezellige en ontspannen dag.

.

Uitslag

  1. Ferdi Koopman