Nieuwe data online trainingen beschikbaar

,

Nu voor de meesten van ons de vakantie weer voorbij is en het taxeren weer opgepakt wordt, hebben we weer een aantal data gepland voor de online trainingen van de Exploitatiegebonden, Residuele grondwaarden en de Wooncomplex modulen.

Docent Cees Koomen geeft de trainingen voor de verschillende waarderingsmodellen in een online variant, waarin de hoogstaande kwaliteitsnorm wordt gewaarborgd.

Kosten per training: € 350,- (exclusief btw)
Benodigdheden: Er wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams. U dient minimaal te beschikken over één laptop/PC met geluid en camera, optimaal is 2 beeldschermen
Inhoud training: U krijgt in een dagdeel een toelichting over de werkwijze van het specifiek op het model gericht waarderen. Tijdens deze online training gaat u zelf aan de slag met een casus.

Wooncomplex | WON

Het WON model is geschikt voor het waarderen van wooncomplexen. De invoer maakt het mogelijk om op zowel complexniveau als woningniveau gegevens in te voeren en te verwerken. Vervolgens worden zowel een uitpond als doorexploitatie -scenario uitgewerkt.
Datum: Dinsdagmiddag 25 augustus 2020
Tijd: Aanvang 13:30 – 17.00 uur

Residuele grondwaarde | ONT

Met het Residuele grondwaarde model (ONT) kunt u een berekening maken voor taxaties van zowel kleine maar ook omvangrijke (her)ontwikkelingen.
Datum: Dinsdagmiddag 29 september 2020
Tijd: Aanvang 13:30 – 17.00 uur

Exploitatiegebonden | EXG

Komt u wel eens in aanraking met een waardering van een: hotel, tankstation, restaurant, golfbaan, zorgvastgoed of ander vastgoed wat sterk is gekoppeld met de exploitatie die in het gebouw is opgenomen? Door gebruik te maken van het exploitatiegebonden taxatiemodel (EXG) van fluX kunt u deze vraagstelling beantwoorden.
Datum: Vrijdagmiddag 11 september 2020
Tijd: Aanvang 13:30 – 17.00 uur

Heeft u de juiste licentie?

Het betreffende model wordt kosteloos voor u geactiveerd mits u een Pro, SBR Connect of Max licentie heeft. Bent u in het bezit van een Go licentie dan kunt u deze tegen meerprijs upgraden via onze site. Na het afronden van deze training kunt u gebruik maken van het model.
Aanmelden voor één van deze trainingen kan via een online formulier via de fluX website.