fluX Opname App

Een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het taxatieproces is de opname & inspectie van het te taxeren object. Door gebruik te maken van de fluX opname App kunt u dit proces efficiënter uitvoeren. De door u vastgelegde data is direct beschikbaar voor het verder uitwerken van de taxatie in de vertrouwde fluX VMS omgeving. De fluX Opname App is beschikbaar voor Apple en Android.

Snel aan de slag

 • Stap 1 - Download de fluX Opname App

  Download de fluX Opname App voor uw mobile telefoon of tablet. Onze app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

 • Stap 2 - Gebruikersnaam invoeren

  De Opname App vraagt om uw fluX VMS gebruikersnaam. Deze kunt u terugvinden linksboven in de fluX VMS web-applicatie.

 • Stap 3 - Registratienummer genereren

  Vervolgens gaat u in de web-applicatie naar “Profiel” en naar het tabblad “Opname app“. Hier klikt u op de knop “Mobiel apparaat toevoegen”. Er wordt een nieuwe regel aangemaakt met een registratienummer dit nummer vult u in op de App.

 • Stap 4 - Kies uw 6-cijferige toegangscode

  Nadat u de uw telefoon heeft gekoppeld dient u een 6-cijferige toegangscode aan te maken. U heeft deze code nodig om de App op uw telefoon of tablet te kunnen openen.

Algemeen

Onder “Algemeen” ziet u een aantal velden die de basis vormen van uw taxatie. U kunt hier de volgende velden invullen /wijzigen:

 • Type object (dropdown)
 • Waardepeildatum (kalender)
 • Datum opname en inspectie (kalender)
 • Bouwjaar (vrij op te geven)
 • IPD type (dropdown)
 • IPD subtype (dropdown)
 • fluX ID (niet door u te wijzigen)

Percelen

Via “Percelen” heeft u toegang tot een interactieve kaart. De interactieve kaart toont uw locatie waar u zich opdat moment bevindt. U kunt inzoomen voor een gedetailleerde weergave, selecteer het gewenste perceel en de BAG data wordt direct ingeladen in de taxatie.

Beoordeling

Met de optie “Beoordeling” kunt u via de App een groot aantal eigenschappen vastleggen. U bespaart hiermee niet alleen veel tijd maar deze data is direct beschikbaar in uw taxatie.

Duurzaamheid

Tijdens uw bezoek aan het object kunt u via de App de duurzaamheidsaspecten van het object vastleggen. Middels verschillende dropdowns selecteert u de gewenste waardes van het object.

Notities

Tijdens uw bezoek aan de locatie kunt snel noties /opmerkingen toevoegen die u later kunt uitwerken, dit kan ook handig zijn voor uw collega’s.

Foto’s

Foto’s vormen een belangrijk onderdeel van een taxatie. Met de optie “Foto’s” kunt u nu heel eenvoudig foto’s maken. Maakt u foto’s via de fluX App dan worden deze automatisch aan het complex toegevoegd. Tevens worden de foto’s op uw telefoon opgeslagen. Door een foto te markeren met een sterretje wordt deze automatisch de hoofdfoto voor de cover van het taxatierapport.

De app voor de commerciële vastgoedtaxateur