Taxaties direct op uw bureau

Inmiddels hebben een groot aantal financiële instellingen gekozen voor fluX als het gaat om het (intern) verwerken en of beoordelen van taxatierapporten. fluX heeft speciaal voor kredietverstrekkers een aantal producten/diensten ontwikkeld die eenvoudig binnen uw organisatie te implementeren zijn. Kiest u voor fluX, dan kiest u voor de marktleider op het gebied van taxatieproducten.

Procesoptimalisatie

fluX heeft een aantal services ontwikkeld die bestaande processen binnen uw Valuation Desk effectiever maken. Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen uit onze Basic service of uit een aantal verschillende Premium services.

Valuation Desk Email Service

Basic service

Nadat de taxateur zijn taxatie definitief heeft afgerond en uw organisatie als financier heeft geselecteerd ontvangt uw taxatiedesk een Email notificatie. Deze notificatie is voorzien van een download link zodat u eenvoudig de definitieve taxatie inclusief de bijlagen direct kunt downloaden. Op deze wijze ontvangt u de taxatie direct van de taxateur.

  1. Notificatie Email dat een taxatie is afgerond;
  2. Taxaties en bijlagen kunnen direct worden gedownload in pdf formaat;
  3. Alle taxaties uitgevoerd conform één gevalideerd taxatiemodel;

Valuation Desk Workflow

Premium service

Onze Valuation Desk Workflow is een Premium dienst waarbij de financier afgeronde taxaties Intern kan beoordelen en verwerken. Taxaties die niet voldoen of niet volledig zijn kunnen eenvoudig – inclusief instructies en / of vragen – retour worden gezet naar de uitvoerde taxateur.

  1. Notificatie Email dat een taxatie is afgerond;
  2. Taxaties worden in pdf formaat of in XBRL aangeleverd conform één gevalideerd taxatiemodel;
  3. Taxaties worden direct verstuurd nadat deze definitief zijn gemaakt;
  4. Taxaties kunnen intern worden beoordeeld en middels een workflow optie worden retour gezet naar de taxateur;

Valuation Desk Taxatie Controle

Premium service

Deze Premium dienst kan alleen worden gebruikt in combinatie met de Valuation Desk Workflow. De Valuation Desk Taxatie Controle ondersteunt uw interne beoordeling ten aanzien van de waardebepaling van het getaxeerde. Deze Premium dienst is een zeer waardevolle bijdrage als het gaat om effectiviteit van uw interne beoordelingsproces.

Valuation Desk Data Exchange

Premium service

Met onze Premium dienst “Valution Desk Data Exchange” heeft u volledige controle over de aanleverde data. Middels een API heeft u toegang tot al uw data en bent u in staat om deze data op iedere gewenste manier intern te verwerken.

SBR Proof

Taxaties direct op uw bureau

Via het fluX VMS platform zijn in 2022 ruim 50.000 taxaties aangeleverd bij Financieele instellingen. fluX is koploper als het gaat om het aanleveren van taxaties via Met de meest recente vastgoedtaxonomie (VT15) kan een taxatierapport digitaal worden verzonden. Het SBR Taxatierapport dataproduct kan gebruikt worden om het taxatierapport digitaal te versturen volgens SBR-standaarden.

Processen effectiever maken

fluX heeft een aantal services ontwikkeld die bestaande processen binnen uw Valuation Desk effectiever maken. Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen uit onze Basic service of uit een aantal verschillende Premium services.

Professionals kiezen voor fluX

Taxaties

Totaal aantal uitgebrachte taxaties via fluX VMS in 2021

51135

Marktwaarde

Totale marktwaarde van de uitgebrachte taxaties in 2021

101254000000