Voordelen

fluX VMS voor taxateurs

Sinds 2012 heeft fluX zich toegelegd op het ontwikkelen van taxatiemodellen en met succes. Inmiddels wordt het fluX VMS beschouwd als de standaard in de markt voor het taxeren van commercieel vastgoed. fluX is koploper als het gaat om het aanleveren van taxaties via SBR en u kunt erop vertrouwen dat u met een gecertificeerd taxatiemodel werkt. Dankzij het innovatieve Valuation Management System (VMS) is fluX uitgegroeid tot marktleider. Het aantrekkelijke van fluX is dat zowel kleine als grote organisaties ervoor kiezen, zonder geconfronteerd te worden met hoge consultancykosten en complexe implementaties, in tegenstelling tot andere leveranciers.

fluX VMS voor taxateurs

fluX VMS heeft tegenwoordig 9 verschillende taxatiemodellen beschikbaar. Deze modellen bieden taxateurs de mogelijkheid om op een betrouwbare, consistente en efficiënte manier taxaties uit te voeren. Door middel van onze modellen kunnen de volgende soorten taxaties worden uitgevoerd:

Commerciële taxaties Agrarisch en landelijk vastgoed taxaties
Wooncomplex taxaties Woningcorporatie taxaties
Buy To Let (BTL) woningtaxaties Individuele woningtaxaties
Residuele grondwaarde taxaties Grondperceel taxaties
Exploitatie gebonden taxaties

Compleet overzicht van onze taxatiemodellen

Compleet overzicht van onze licenties en opties

Maakt u met fluX VMS een taxatierapport dan voldoet deze aan de NRVT aanbevelingen, zowel in richtlijn als rapportage. Daarnaast is onze rapportage volledig EVS en NRVT proof.

Met de SBR Connect licentie kunt u uw taxatie via een beveiligde verbinding direct aanleveren bij de bank. In tegenstelling tot andere software leveranciers heeft u hiervoor geen eigen PKIoverheidcertificaat nodig. Hiermee bespaart u al snel enkele honderden Euro’s per jaar.

Een belangrijk en tijdrovend onderdeel van het taxatieproces is de opname & inspectie van het te taxeren object. Door gebruik te maken van de fluX opname App kunt u dit proces efficiënter uitvoeren. De door u vastgelegde data is direct beschikbaar voor het verder uitwerken van de taxatie in de vertrouwde fluX VMS omgeving. De fluX Opname App is beschikbaar voor Apple en Android.

Wilt u gebruik gaan maken van het fluX VMS? Dan dient u te voldoen aan de gestelde educatieverplichting. Meer informatie over onze opleidingen kunt u vinden op de website van fluX Academy. De fluX Academy is hét opleidingsinstituut voor de taxatieprofessional en/of zijn organisatie die zich wil gaan specialiseren in het gebruik van het fluX VMS.

Meer informatie m.b.t. het educatietraject nieuwe gebruikers

Heeft u vragen tijdens het gebruik van ons VMS platform dan staan onze deskundige medewerkers van het fluX Support Team voor u klaar. fluX beschikt over een zeer professionele helpdesk die zowel online als telefonisch bereikbaar is. fluX gebruikers hebben ook toegang tot onze zeer uitgebreide FAQ sectie die bestaat uit: instructie video’s, handleidingen en tips en tricks. Jaarlijks wordt onze helpdesk door onze gebruikers als zeer goed omschreven.

fluX VMS voor organisaties

Heeft uw organisatie behoefte aan een efficiënte manier om taxatieopdrachten te verwerken? Dan zijn de workflow mogelijkheden van fluX VMS precies wat u nodig heeft! Met onze workflow kan uw backoffice eenvoudig taxatieopdrachten starten en deze toewijzen aan een geschikte taxateur. Hierdoor behoudt u controle over het hele proces van opdracht tot afronding.

Naast de workflow mogelijkheden biedt fluX VMS ook de optie om te integreren met uw bestaande backoffice via een API. Hiermee kunnen opdrachten vanuit uw systeem direct naar fluX worden gestuurd, waardoor handmatig werk wordt verminderd en de kans op fouten afneemt. Dit bespaart uw organisatie tijd en moeite, en zorgt voor een nog soepelere afhandeling van uw taxatieopdrachten.

Geef uw Taxatierapport een professionele en gepersonaliseerde uitstraling die past bij uw organisatie! Wij bieden u de mogelijkheid om het rapport en alle bijlagen te voorzien van uw eigen huisstijl. Door belangrijke rapportelementen te voorzien van uw huisstijlkleuren, creëert u een Taxatierapport – inclusief alle bijlagen – welke  naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Hiermee maakt u een sterke indruk op uw klanten en presenteert u zichzelf als een betrouwbare en professionele partij in uw vakgebied.

Professionals kiezen voor fluX

Voorbeeld covers taxatierapport

9

Aantal taxatiemodellen

51135

uitgebrachte taxaties 2022

12

Aangesloten financiers