Persbericht samenwerking fluX en Batavia Groep

,

Specialist in taxatiemanagement fluX en Batavia Groep kondigen samenwerking aan

Batavia Groep en fluX gaan per 1 oktober de krachten bundelen. De Taxatiemanagement oplossing van fluX wordt gekoppeld met het Portfolio- en Assetmanagent Model en het Vastgoed Informatie Model van Batavia Groep. Batavia Groep en fluX zorgen voor een naadloze integratie. Door deze samenwerking kunnen woningcorporaties hun taxatieproces sterk vereenvoudigen en meer grip krijgen op zowel het taxatie- als het vastgoedsturingsproces.

Over Batavia Groep

Batavia Groep ondersteunt woningcorporaties met software en dienstverlening rondom de thema’s vastgoed- en klantsturing. Op het gebied van vastgoedsturing en het vastleggen, koppelen en ontsluiten van vastgoedinformatie heeft Batavia Groep een leidende positie in de markt. Meer dan 55 woningcorporaties, goed voor 900.000 vastgoedobjecten en 100.000 huurders, maken gebruik van de software van Batavia Groep.

Over fluX

fluX is marktleider op het gebied van Taxatiemanagement oplossingen. De afgelopen vier jaar zijn er meer dan 50.000 taxaties met de software verricht. Met ruim 50 aangesloten corporaties heeft het bedrijf een gezonde positie op de woningcorporatiemarkt. In deze markt valt het bedrijf op door de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Woningcorporaties, financiële instellingen, beleggers en ruim 500 taxateurs maken gebruik van fluX software. Uniek is dat al deze partijen samenwerken op hetzelfde platform. Hierdoor is de fluX software bij uitstek de verbindende schakel tussen de betrokken partijen in het taxatieproces. fluX is ISO 9001 en 27001 en COS3000 gecertificeerd. De taxatiemodellen zijn gevalideerd. De taxatierapporten voldoen aan de standaarden: IVS, IFRS, REV en NRVT.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met André Blok van fluX:
Tel: 085 – 401 63 70
E-mail: andre.blok@flux.nl
www.flux.nl