Seminar 9 september voor vastgoed professionals

Amsterdam, 16 juni 2015

Door de economische achteruitgang van de afgelopen jaren kijken veel beleggers/vastgoedeigenaren inmiddels anders naar hun vastgoed. Betrouwbare periodieke rapportage is een “Must” om financiële grip en sturing te kunnen geven aan uw portefeuille. Vaak eisen banken regelmatig informatie welke accuraat en up-to-date moet zijn. Welke tools gebruikt u hiervoor? De kans is groot dat u hiervoor MS Excel gebruikt? Tijdens deze seminar verteld onze gastspreker Cees Koomen over de automatisering /professionalisering  in de vastgoed branche. Aansluitend laten wij u een demo zien m.b.t. de mogelijkheden van de Portfoliomodule van fluX en wat deze voor uw organisatie kan beteken.

Voor wie is deze seminar interessant

Deze seminar is bestemd voor: vastgoedeigenaren/beleggers, beheerders, makelaars en financiële adviseurs die op een professionele wijze willen rapporteren en of sturing willen geven aan hun portefeuille.

Programma seminar ““Financiële Grip en Inzicht”

Datum: woensdag 9 september 2015
Locatie: Planetarium Amsterdam
Kosten: geen

13:45 – 14:00 uur | Ontvangst
14:00 – 14:15 uur | Welkom – “Bas Botman” van fluX
14:15 – 15:30 uur | Gastspreker “Cees Koomen”
15:30 – 15:45 uur | Korte pauze
15:45 – 17:00 uur | Demo Portfoliomodule – “Glenn Bosch” van fluX
17:00 – 18:00 uur | Borrel

Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen of opmerkingen te maken, zowel tijdens het seminar als na afloop. Deelname aan het seminar is kosteloos. Het maximaal aantal deelnemers is 25 personen.