Taxatie Management

  • Taxatie Management

    Voor optimalisatie van uw interne taxatieproces

fluX introduceert Taxatie Management

Voor het optimaliseren van uw interne taxatieproces introduceert fluX de vernieuwende Taxatie Management Module. Verwerkt u als organisatie een groot aantal taxaties? Dan kunt u met behulp van deze module uw interne taxatieproces optimaal stroomlijnen daarmee verbetert u niet alleen de prestaties van uw organisatie maar u kunt opdrachtgevers beter informeren over de status en te behalen deadlines.

Van opdracht tot facturatie (urenregistratie) met de Taxatie Management Module heeft u grip op het gehele taxatieproces. De Taxatie Management Module maakt gebruik van verschillende workflowstappen en rollen. Zo kan een taxatie coördinator bijvoorbeeld taxaties initiëren en deze vervolgens uitzetten aan taxateurs. Maar u beschikt ook over uitgebreide planningslijsten zodat u direct de status van een bepaalde taxatie(s) kunt inzien.

Kosten Taxatie Management Module

Om gebruik te kunnen maken van de Taxatie Management Module dienen taxateurs en/of taxatie coördinatoren binnen de organisatie minimaal te beschikken over een SBR Connect Licentie de kosten hiervoor zijn EUR 1.890,- p/j per gebruiker.

De SBR Connect Licentie komt standaard met alle Taxatiemodellen* en de PDF/Archief module. De taxatie coördinator beschikt tevens toegang tot de Excel import/export en Portfoliomodule. 

* Met uitzondering van het MVS Handboek voor woningcorporaties