Taxatiemanagement module

DE REVOLUTIE

taxateur-01Met de introductie van de nieuwe Taxatiemanagement module van fluX zal het taxatieproces tussen opdrachtgever en taxateur definitief veranderen. De web-based Taxatiemanagement module is zeer geschikt voor organisaties die meerdere taxaties per jaar (moeten) laten uitvoeren. Door de prijs/kwaliteit verhouding, aantal functionaliteiten en support kunnen we spreken van een REVOLUTIE op het gebied van taxatiemanagement. Met het gebruik van de Taxatiemanagement module krijgt u grip en inzicht op uw interne en externe taxatieproces.

De revolutie

revolutie-2Met de introductie van de nieuwe Taxatiemanagement module van fluX zal het taxatieproces tussen opdrachtgever en taxateur definitief veranderen. De web-based Taxatiemanagement module is zeer geschikt voor organisaties die meerdere taxaties per jaar (moeten) laten uitvoeren. Met het gebruik van de Taxatiemanagement module krijgt u grip en inzicht op uw interne en externe taxatieproces. Mede door de ongelofelijke prijs/kwaliteit verhouding, aantal functionaliteiten en support kunnen we spreken van een Revolutie op het gebied van taxatiemanagement.

Uw huidige taxatieproces

helpUw huidige taxatieproces bestaat uit het handmatig versturen/uitwisselen van object informatie. Dit is veelal inefficiënt, foutgevoelig en een kostbaar proces. Het verklaren van o.a. ontstane waardeverschillen m.b.t. reeds uitgevoerde taxaties is moeilijk en tijdrovend. Is dit een herkenbare proces binnen uw organisatie? Ja, maak dan nu kennis met de oplossingen van fluX.

Ongekende prijs/kwaliteit verhouding

blijAlle oplossingen van fluX kenmerken zich door een ongelofelijke prijs/kwaliteit verhouding. Waar organisaties vaak tienduizenden euro´s per jaar kwijt zijn aan een beperkt taxatiemanagementsysteem kost een licentie van fluX slechts EUR 2.650,- p/j per gebruiker! Dit is inclusief; dataopslag, helpdesk, support, updates en onderhoud.

U kiest voor een martkleider

Als u voor een oplossing van fluX kiest dan kiest u voor de marktleider op het gebied van Taxatiemanagement oplossingen. De afgelopen 4 jaar zijn er meer dan 50.000 taxaties met onze software verricht. Inmiddels maken ruim 450 taxateurs gebruik van onze software. Het taxatiemodel is ISO gecertificeerd en is tevens NRVT-proof.

Vastgoed professionals

taxateur-03Professionele vastgoed organisaties optimaliseren hun winstgevendheid door het toepassen van actief asset management. fluX biedt professionele vastgoed organisatie een krachtig platform met groot aantal rapportages waarmee u sturing kunt geven aan uw vastgoed portefeuille en op efficiënte wijze de juiste beslissingen kunt nemen.

functionaliteiten

De taxatiemanagement module beschikt over een groot aantal functionaliteiten.
Zoals hieronder beschreven.

Taxaties uitzetten

Al onze modules beschikken nu over de mogelijkheid om direct taxaties uit zetten naar o.a. een bij TMI (Taxatie Management Instituut) aangesloten taxateur. Hiermee is definitief een einde gekomen aan het over en weer versturen van Excel sheets tussen opdrachtgever en de taxateur.

Audit trail

De Taxatiemanagement module beschikt over een volledige “Audit trail”. Alle wijzigingen worden gestructureerd vastgelegd zodat ieder handeling kan worden herleid. Zo heeft u inzicht door wie en welke waardes zijn gewijzigd.

Verklaring waardeverschillen

Alle taxaties zijn terug te vinden binnen uw online taxatiearchief waardoor u over de mogelijkheid beschikt om waardeverschillen te verklaren tussen uw huidige taxaties en historische taxaties.

Trend Analyse

Het trendanalyse rapport geeft u een inzicht in groot aantal historische waardes per complex. Waardoor u toekomstige kansen en uitdagingen beter kunt inschatten. Met deze kennis verbetert de kwaliteit van uw strategische beslissingen.

Volledig web-based

Alle fluX modules zijn volledig web-based waardoor u vanaf ieder werkplek toegang heeft tot uw informatie. Ook het delen van informatie met accountants en consultants is hierdoor eenvoudig te realiseren.

Taxatie archief

Als u gebruikt maakt van de Taxatiemanagement Module beschikt u over een volledig taxatiearchief waardoor u eenvoudig inzicht heeft in al uw historische taxaties.

Chatfunctie

Heeft een taxateur tijdens het taxatieproces vragen dan is de chatfunctie een uitkomst. Met de chatfunctie is het voor de opdrachtgever en taxateur mogelijk om online vragen te beantwoorden of te stellen. Tevens worden de conversaties tussen partijen bewaard zodat u deze altijd kunt inzien.

Integratie met externe databronnen

fluX heeft een aantal externe databronnen geïntegreerd/toegevoegd aan de taxatiemanagement modules. Hierdoor beschikt u direct over alle VEX gegevens (Vastgoedexploitatie Wijzer) maar ook een koppeling met TIARA is recent gerealiseerd. Waardoor het mogelijk is om referentiedata te kunnen inzien/toevoegen.

Taxatie workflow

Hoe werkt de module? Voor alle gebruikers is er nieuw tabblad zichtbaar in de hoofdnavigatie genaamd “TMS”. Hier begint u met het uitzetten van taxaties. Binnen enkele muisklikken zet u een taxatie uit naar een taxateur van uw keuze.

Demo aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie vraag u vrijblijvend een demo aan.

Overzicht workflow

 • STAP 1

  U selecteert het gewenste complex(en) welke u wilt laten taxeren.

 • STAP 2

  Vervolgens selecteert u de taxateur, scope van de taxatie en de gewenste opleverdatum.

 • STAP 3

  U volgt via het TMS de status van uw taxatie.  Indien de taxateur vragen heeft over uw opdracht dan worden die in het TMS middels een chat functie getoond.

 • STAP 4

  Zodra de taxatie in concept gereed is ontvangt u hiervan een melding.

 • STAP 5

  Gaat u akkoord met de taxatie dan zal de taxateur de taxatie vergrendelen en deze opslaan in uw taxatiearchief.

Vastgoed Management Tools (VMT) van fluX

Flux ontwikkelt sinds 2010 taxatiesoftware voor o.a. het Taxatie Management Instituut (TMI).
Inmiddels maken ruim 450 taxateurs in Nederland gebruik van onze software.
Jaarlijks worden er meer dan 15.000 taxaties mee verricht.

1
2
3
4
1

Heldere navigatie

2

Portefeuille overzicht

3

Object locaties

4

Portefeuille KPI’s