Taxatiesummit

fluX Partner TaxatieSummit 2022

fluX is dit jaar Partner van “TaxatieSummit 2022“. Als marktleider op het gebied van taxatiesoftware heeft fluX er dit jaar voor gekozen om actief deel te nemen aan hét grootste online event voor taxaties in commercieel vastgoed. Het event zal worden gehouden op donderdag 9 juni. Actuele items zoals:  taxeren en de toekomst, economisch waarderen, het nieuwe handboek voor zorgvastgoed en duurzaamheid zullen o.a. worden behandeld. U kunt kiezen uit 6 workshops die passen bij uw ambities.

Conrad Hagemans is tafelgast

Conrad Hagemans – CEO van fluX – is tafelgast bij het thema: “Future of work: de taxateur in 2030“. Conrad zal zijn visie geven hoe fluX de rol van de taxateur ziet in 2030. En hoe wij taxaties voor u (nog) makkelijker kunnen gaan maken.

6 interactieve workshops

U kunt kiezen uit 6 interactieve workshops die passen bij uw ambities. Van fiscaliteiten bij zorgvastgoed en de toekomst van erfpacht, tot flexibele werkplekken taxeren en het futureproof taxeren van agrarisch vastgoed. Elke workshop duurt 45 minuten en u kunt maximaal twee workshops volgen.

Early Bird net gemist?

Early Bird gemist? Met de kortingscode #ts2022 ontvang u 15% KORTING.
We zien u graag op de TaxatieSummit 2022

Deze actie is geldig van 14 mei t/m 3 juni
Tickets zijn verkrijgbaar op de website van TaxatieSummit
klik hiervoor op onderstaande button
vul bij “voucher” de kortingscode: #ts2022 in

Taxeren en datastromen in kaart gebracht

De computer is niet meer weg te denken als hulpmiddel bij het taxatieproces. Taxatie Management Software is erop gericht om de taxateur te helpen een vastgoedobject te waarderen. Daarbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van externe databronnen zoals Tiara en het Kadaster. Maar ook bij het invullen van de duurzaamheidsparagraaf of het delen van referenties. Steeds meer banken willen dat de taxaties worden aangeleverd via SBR om zo hun interne workflow digitaal te kunnen inrichten. fluX geeft tijdens de workshop meer inzicht hoe deze bronnen worden ontsloten en gebruikt kunnen worden.