Taxatie workflow

Bent u benieuwd naar onze
mogelijkheden voor uw woningcorporatie?
Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Al onze rapporten zijn
IVS | RICS | PTA | REV | AIFMD
en IFRS
Proof

Reeds aangesloten

De onderstaande woningcorporaties hebben gekozen voor de oplossing van fluX.
Onze oplossing is geschikt voor zowel kleine als grote corporaties.

Taxatie uitzetten middels workflow module

Kiest uw woningcorporatie voor een oplossing van fluX dan beschikt u over de mogelijkheid om taxaties uit te zetten bij één van de aangesloten TMI taxateurs. Er zijn bijna 500 taxateurs aangesloten bij het Taxatie Management Instituut. Bekijk hier het overzicht van alle TMI taxateur op de kaart.

Hoe werkt het uitzetten van taxaties

Een partner met ervaring

tmiHet TMS van fluX heeft zich bewezen bij taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche, op dit moment gebruiken bijna 500 taxateurs deze module om commercieel en residentieel vastgoed te waarderen. Het systeem is online beschikbaar, het is daarom niet noodzakelijk om software te installeren op uw computer. Vanaf ieder willekeurig werkstation kunt u direct aan de slag. De waardering blijft digitaal geregistreerd en kan als PDF op uw eigen server worden opgeslagen. Ook kunt u taxateurs en / of medegebruikers toegang verlenen tot één enkel complex of de gehele portefeuille.

De oplossing voor woningcorporaties

wocoHet Taxatie Management Systeem (TMS) van fluX biedt Woningcorporaties de mogelijkheid om volgens het adviesrapport “Handboek modelmatig waarderen marktwaarde” en het daarbij behorende waarderingshandboek de marktwaarde in verhuurde staat te bepalen. Hierbij kunt u de keuze maken, zoals in het adviesrapport beschreven, tussen een “Basis” en/of “full” versie met daarin verwerkt de normen volgens het Waarderingshandboek. Daarnaast hebt u de beschikking om een waardering te maken op basis van vrije invoer, hierbij wordt geen rekening gehouden met de normen vanuit het waarderingshandboek. Bij alle drie de versies worden wooncomplexen altijd doorgerekend volgens het doorexploitatie en uitpondscenario.

Helpdesk

Hebt u support nodig?
+31 (0)85 401 63 70
Neem contact op met onze helpdesk
Bereikbaar op werkdagen van:
09:00 – 18.00 uur